NEW VINTAGE COLLECTION OUT NOW ∣ shipping time 1-3 workdays ⋯

dus even over mij...

Antier.collected is een online concept.store waar je veel vintage & pre-loved producten voor in je huis en dagelijkse leven vind. Daarnaast bied ik ook nieuwe producten aan, gericht op duurzaamheid en met liefde gemaakt.  Alle producten worden met zorg en veel liefde uitgezocht.

Ik hoop je te inspireren om bewuster te consumeren, te kiezen voor spullen waar je verliefd op wordt en die lang bij je blijven. Omring jezelf met spullen die goed voelen en ga in tegen de weg-werpcultuur. 

over antier collected audrey hadderingh

Door twee verhuizingen in +/- 2 jaar tijd raakte ik geïnteresseerd in de kunst van het mooi inrichten en ontdekte ik ook hoe ongelooflijk veel nieuwe producten er ieder jaar op de markt komen. Producten die helemaal on-trend zijn en je ook nog eens voor een prikkie kunt kopen. Het begon me snel tegen te staan dat ik zelf zoveel aan het consumeren was (want ja, dat is eigelijk niet te vermijden met verbouwen en verhuizen) en dat er zoveel producten op de markt komen die na een aantal jaar weer weggegooid worden. Producten die ik tweedehands ook vond, en vaak nog mooier en van betere kwaliteit ook. Ik besloot voornamelijk tweedehands te kopen en te kiezen voor eerlijk gemaakte producten. 

In het kader van duurzaamheid verpak ik bijna alleen met restmateriaal - bijna alles van je pakket is hergebruikt. Ik haal veel plezier uit de uitdaging om de pakketten zo mooi mogelijk in te pakken, zonder daar nieuw materiaal voor aan te schaffen. Dit bespaart niet alleen onnodig afval, ik houd ook de kosten laag waardoor ik deze niet hoef te berekenen in de prijs.

Samenwerken? ⋯ ja leuk! Stuur mij een mailtje met daarin je plan en verzoek. Ik ben altijd geïnteresseerd in jouw ideeën/producten en lever bijvoorbeeld tweedehands producten aan winkels & ontwerpbureau's.