NEW VINTAGE COLLECTION OUT NOW ∣ shipping time 1-3 workdays ⋯

Algemene voorwaarden

Verzending

Alle pakketten worden verzonden met Postnl. De pakketten worden verzekerd verzonden met track & trace. Alle pakketten worden op dinsdag of op vrijdag verzonden. Wil jij dat je pakket eerder verzonden wordt? Neem dan contact met mij op via hello@antiercollected.com.

Natuurlijk is het ook mogelijk om het pakket als cadeau te verzenden naar een ander adres. Vermeld dit bij je bestelling & geef mij een evt. tekst - Ik zal dan in mijn mooiste handschrift er een kaartje bij schrijven. 

verzendkosten:

NL | 6,95

BE | 10,-

EU | 20,-

Wil je een pakket laten bezorgen buiten de EU? Neem dan contact met mij op. Ik zal de verzendkosten berekenen. Houd er rekening mee dat er in het desbetreffende land nog invoerrechten en andere extra kosten kunnen worden berekend. 

verzendtijd

De verzending van een pakket binnen Nederland duurt 1-2 werkdagen. Voor België geldt een verzendtijd van 1-3 dagen en naar de rest van Europa, afhankelijk van de locatie,  kan het 10 werkdagen duren. 

Let op! Houd er rekening mee dat de postservices het nu erg druk hebben. Het kan dus zijn dat je pakket later aankomt. Mocht je het echt te lang vinden duren? Neem dan contact met mij op via hello@antiercollected.com en ik zal meedenken  - voor de duidelijkheid, ik heb geen verantwoordelijkheid over het verzendsproces, dit ligt volledig in handen van Postnl. 

ophalen 

Alle producten kunnen worden opgehaald in Oud Rijswijk (aan de rand van Den Haag). Kies voor de optie 'afhalen' en ik zal contact met je opnemen om een afspraak te maken. Het is mogelijk, en mijn verzoek, om afstand te houden bij het ophalen. 

bezorgen

Woon je in (omgeving) Den Haag en binnen een straal van 8 km van oud rijswijk? Lucky you, ik kom je pakket graag brengen op de fiets. Kies voor de optie 'ophalen' en geef in een bericht aan dat je het bezorgd wilt hebben. 

Woon je verder weg en/of heb je een groot pakket? Het is mogelijk om je pakket persoonlijk bezorgd te hebben. Hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht. Vraag naar de mogelijkheden via hello@antiercollected.com.

Retourneren 

Ik hoop dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je de bestelling zonder opgaaf van reden retourneren. Dit recht vervalt na 14 dagen (na ontvangst). Hierna kan het product ook niet meer geretourneerd worden. 

Er zijn voorwaarden verbonden aan het retourneren van het product. Deze moet ongebruikt en in dezelfde staat zijn als wanneer je het product hebt ontvangen. Het product moet weer goed verpakt verstuurd worden. Twijfel je over of je het goed verpakt hebt? Neem contact met mij op, ik geef je graag advies. Het pakket moet verstuurd worden met track & trace. 

Wanneer er aan deze voorwaarden is voldaan en het pakket door mij is ontvangen, stort ik het bedrag binnen 1-2 dagen op jouw rekening terug. 

let op! Ik kan helaas niet de verzendkosten vergoeden, deze zijn voor eigen rekening. 

Schade 

Alle pakketten worden met zorg en aandacht ingepakt door mijzelf. Mocht er toch schade ontstaan, laat dit mij dan direct weten via hello@antiercollected.com. Je pakket wordt verzekerd verzonden, je komt dus in aanmerking voor een vergoeding. Om deze te krijgen, is het belangrijk dat je direct een foto maakt van het pakket en het beschadigde product. Probeer het product zo min mogelijk uit de verpakking te halen. Op basis van deze foto's kan ik een claim indienen. 

feedback

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn over mijn service. Mocht je om een of andere reden ontevreden of teleurgesteld zijn, neem dan contact met mij op. 

privacy

Op deze site wordt informatie verzameld zoals je adresgegevens en e-mail om je bestelling rond te maken. Deze informatie wordt niet onnodig gedeeld met andere partijen. Lees onze privacyverklaring hier. 

contact & info

mail | hello@antiercollected.com

whatsapp | +31 6 53 35 58 07

 

chamber of commerce | 77634950

VAT-identification | 208469394B01

english

My whole website is in Dutch and does not have an English version yet. I aim to add this one very soon. If you'd like to know more about me or my products, please get in touch. I'd love to help you with all your questions.