NEW VINTAGE COLLECTION OUT NOW ∣ shipping time 1-3 workdays ⋯

verzending

 

Alle pakketten worden verzonden met Postnl. De pakketten worden verzekerd verzonden met track & trace. Alle pakketten worden op dinsdag of op vrijdag verzonden. Wil jij dat je pakket eerder verzonden wordt? Neem dan contact met mij op via hello@antiercollected.com.
Natuurlijk is het ook mogelijk om het pakket als cadeau te verzenden naar een ander adres. Vermeld dit bij je bestelling & geef mij een evt. tekst - Ik zal dan in mijn mooiste handschrift er een kaartje bij schrijven. 
verzendkosten:
NL | 6,95
BE | 10,-
EU | 20,-
Wil je een pakket laten bezorgen buiten de EU? Neem dan contact met mij op. Ik zal de verzendkosten berekenen. Houd er rekening mee dat er in het desbetreffende land nog invoerrechten en andere extra kosten kunnen worden berekend. 
verzendtijd
De verzending van een pakket binnen Nederland duurt 1-2 werkdagen. Voor België geldt een verzendtijd van 1-3 dagen en naar de rest van Europa, afhankelijk van de locatie,  kan het 10 werkdagen duren. 
Let op! Houd er rekening mee dat de postservices het nu erg druk hebben. Het kan dus zijn dat je pakket later aankomt. Mocht je het echt te lang vinden duren? Neem dan contact met mij op via hello@antiercollected.com en ik zal meedenken  - voor de duidelijkheid, ik heb geen verantwoordelijkheid over het verzendsproces, dit ligt volledig in handen van Postnl.
 

de verpakking

In het kader van duurzaamheid verpak ik bijna alleen met restmateriaal - bijna alles van je pakket is hergebruikt. Ik haal veel plezier uit de uitdaging om de pakketten zo mooi mogelijk in te pakken, zonder daar nieuw materiaal voor aan te schaffen. Dit bespaart niet alleen onnodig afval, ik houd ook de kosten laag waardoor ik deze niet hoef te berekenen in de prijs.

Voor de duidelijkheid een uiteenzetting van het verpakkingsmateriaal:

  • de verzenddoos  ik ben gezegend met mensen in de buurt die dozen en verpakkingsmateriaal voor mij verzamelen. Woon jij in de buurt en zou je dit willen doen? Ik geef je er wat leuks voor terug - mail me op hello@antiercollected.com
  • beschermend verpakkingsmateriaal  Hiervoor gebruik ik oude kranten en verpakkingsmateriaal uit pakketten. Mocht je het vervelend vinden wanneer ik met plastic verpak, geef dit dan bij je bestelling aan. 
  • decoratief verpakkingsmateriaal  het enige wat ik hiervoor aanschaf zijn (gepersonaliseerde) stickers en (gerecycled) vloeipapier om het mooi in te pakken. Dus het touw, de bloemen, wat dan ook, zijn allemaal restmaterialen. De bloemen droog ik zelf (in de zomer vanuit eigen tuin) en ik ga zelfs zóver dat ik de viltstiften & pennen uit de kringloop haal. 
  • de bedankkaartjes deze maak ik allemaal zelf, ook met restpapier en materialen. De kaartjes bestempel ik met mijn logo. Hier bespaar ik veel papier mee, welke je waarschijnlijk toch niet bewaard! (ik heb wel een aantal keer teruggekregen dat mensen die wel doen, zo'n groot compliment!)
  • en verder... Soms, heel soms, heb ik voor hele grote pakketten niet de juiste doos- Deze moet ik dan wel aanschaffen. Tot nu toe heb ik alle pakketten met oude dozen kunnen inpakken. Deze missie hoop ik nog heel lang vol te houden en ik zal er altijd transparant over zijn. Heb je vragen of ideeën? Ik hoor het graag!